Pro krásný obličej


Naprostá většina žen touží po tom, že budou vypadat mladě i ve vyšším věku. Bohužel části z nich se to příliš nedaří, protože podceňují péči o obličej. U většiny žen je problém v tom, že neví, jak doplnit kolagen. Vůbec netuší, že kolageny potřeba doplňovat, protože z těla začíná přirozeně ubývat. Protože kolagen tak důležitý? Protože je obsaženy nejen v kosmetických produktech, ale zejména v lidském těle.

kolagen prášek

Kolagen je obsažený ve vlasech, nehtech, kloubech a samozřejmě i v pleti. Většina žen nějakou kosmetiku používá, ale už se o sebe nestarají zevnitř. Používání kolagenu pouze v kosmetických produktech bohužel vráskám nezabrání v jejich tvorbě tak jako tomu zabrání užívání kolagenu. Možná jste zvyklá používat různé pleťové masky nebo krémy na kterých je napsáno kolagen, ale pokud budete mít v těle kolagenu málo, do pleti se z kosmetiky rozhodně nedostane. Efekt na vrásky tak bude zcela minimální.

kolagen nápoj

Proto je důležité doplňovat kolagen prostřednictvím doplňků stravy. Jedině tak bude hladina kolagenu ve vašem těle natolik vysoká, že pleť bude pružná, a nebude mít tak velké sklony k tvorbě vrásek. Většina žen na sobě pozoruje vrásky už okolo 20. roku věku, což je první ukazatel toho, že kolagen začíná z těla ubývat. Nemusíte se ale bát, že by doplňování kolagenu bylo příliš drahé. Musíte vybírat takový kolagen, který nabízí dobrý poměr ceny a výkonu.

Není to jen marketing
Vzhledem k tomu kolik celebrit začalo v poslední době kolagen propagovat, mnoho lidí se domnívá, že jde jen o další způsob jak vydělávat na lidech. To že kolagen je důležitou součástí v boji proti vráskám je ale fakt. Nemusíte si kupovat ty nejdražší doplňky stravy, protože stačí koupit kvalitní rybí kolagen, který má skvělé účinky v boji proti vráskám. Orca collagen je skvělý produkt, který splňuje co slibuje. Stačí si přečíst zkušenosti zákazníků.